AK KADINLARDAN HEDEF 14 MAYIS

AK KADINLARDAN HEDEF 14 MAYIS

Yaklaşan seçimler ile birlikte Ak parti Sancaktepe'de için gece gündüz durmandan çalışmayı sürdürüyor. Gerek ana kademe gerek gençlik ve kadın kolları olarak adeta mahalle ,mahalle sokak, sokak ve ev ev dolaşarak Türkiye yüzyılını anlatıyorlar.
Seçim stardı verildiği günden itibaran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın meydanalarda işaret ettiği çalışmaya uygun olarak hergün kapı,kapı, dolaşarak 14 Mayıs 2023 pazar günü yapılacak seçimler ile ilgili hummalı çalışmalarını südürüyorlar.


Öte yandan Sancakatepe Ak parti ilçe başkanlığı da neredeyse her gün bir bir AK parti milletvekili adayını ağırlıyor..
Sancaktepe Ak parti'de geçtiğimiz gün ise Sancaktep eski belediye başkanı ve şuanda ise İstanbul birinci bölge Ak parti milletvekli adayı İsmail Eredem'i konuk etti.
Sancaktepe Ak parti lçe Başkanı Turgay Akpınar ,Sancaktepe Belediye Başkan Şeyma Döğücü , AK Parti Sancaktepe kadın koları Başkanı Sefanur Akça'nın katılımıyla Paşaköy mahallesinde 'Kadınlarla daha güçlüyüz' konsepti çerçevesinde ağırlanan İsmail Erdem Sancaktepeli kadınlarla kahvaltı bir araya geldi.
AK partinin 'Türkiye yüzyılı''nın anlatıldığı ve Ak parti'nin son 20 yıldır yaptığı icratların'da dile getirdildiği kahvaltıda 14 Mayıs'ta yapılacak seçimler için Paşaköy'lü kadınlardan destek istendi.

0 YORUMLAR

    Bu KONUYA henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz...
YORUM YAZ