ATILAN TEMEL BETONLA DOLDURULDU

ATILAN TEMEL BETONLA DOLDURULDU

Daha önceki İBB yönetimi döneminde yapımına başlanan Sancaktepe-Yenidoğan metrosunu yapımı CHP döneminde inşaata toprak dökülerek durduruldu.

İstanbul büyükşehir belediye başkanı merhum Kadir Topbaş döneminde yapımına başlanan Sancaktepe-Yenidoğan metrosunun inşaatı, İBB Başkanı İmamoğlu'nun talimatıyla durdurduğu iddia edildi.

Metro inşaatına hafriyat döküldüğü anlarda çekilen görüntüler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Konuyla ilgili  Twitter hesabından tepki gösteren Sancaktpe  Belediye başkanı Şeyma  Dövücü "Daha önce Sancaktepe’de bir türlü bitiremedikleri metroya ikinci başlama töreni yapan İBB’ye soruyoruz. Bugün üstüne toprak attığınız Yenidoğan Metrosu için de bir “Metro İptal Etme Töreni” düzenleyecek misiniz?" dedi.

İBB Sözcüsü Murat Ongun da konuyla ilgili açıklama yaptı ve trafik sorunu yaşandığı için inşaatın toprakla doldurulduğunu savundu.

AK PARTİ'YE OY VERİYORLAR DİYE Mİ METRO DURDURULDU

İstanbul'da AK Parti'nin en yüksek oranda oy aldığı ilçelerden biri olan Sancaktepe'de metro hattının durdurulması bölge halkının da tepkisine neden oldu.

Metro yapımının bir an önce bitmesini isteyen Sancaktepeliler, İBB yönetimine ateş püskürüyor.

Geçtiğimiz yıllarda Sancaktepe Belediye Başkanlığı yapan İsmail Erdem de görüntülere ilişkin açıklama yaptı: "Sancaktepe Belediye Başkanlığım döneminde büyük bir özveriyle temellerini atıp, 9 istasyonda kazı işlemlerine başladığımız metro iptal ediliyor. İstanbullu bunu haketmiyor."

 

 

 

 

 

 

 

0 YORUMLAR

    Bu KONUYA henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz...
YORUM YAZ