ÇORDEF'DE YARDIM ELİNİ UZATTI

ÇORDEF'DE YARDIM ELİNİ UZATTI


İstanbul'da Çorumluların güçlü sesi olan Çorum dernekler Federasyonu (ÇORDEF) Kahramanmaraş’ta yaşanan ve 10 ili de etkileyen deprem sonrası harekete geçti.
Çok kısa sürede organize olan Federasyon başkan ve üyeleri Asrın felaketinin yaşadığı bölgelere yardım yolamak için kolları sıvadılar.
Çorum dernekler Federasyonu ve üye dernekler topladıkları erzak kumanya ,gıda giyim ,temizlik ve su gibi yardım malzemlerini Depremden etkilenen illerden olan Malatyadaki kardeşlerine gönderdiler.

 



Yapılan yardım ile ilgili değerlendiremde bulunan ÇORDEF Baskanı Dursun Ünlü , "İstanbul'da  yaşayan Çorumlular olarak biz ülkemizin neresinde bir yangın, sel deprem olsun hemen harekete geçiyoruz ve bir nebzede olsa yaralarını sarmak için elimizden geldiğince yardım ediyoruz dedi.
Ünlü; "Asrın felaketinin yaşandığı bu deprem içinde Çorum dernekler Federasyonu olarak hemen arkadaşlarımızla birlikte yardım kampanyası düzenledik toplanan yardımları deprem bölgesine aktardık,biz daha önce sel olduğunda'da yangın olduğun'da yardımlarımızı o bölgelere yollamıştık.Ve şimdi'de bu Deprem'de yaraların sarılması için elimizden gelen çabaları gösteriyoruz.
Çorumluların İstanbul'da temsil eden bir sivil toplum kuruluşu olarak ülkemizin neresinde bir felaket olsa hemen oraya koşuyoruz.

Bu deprem felaketi dolayısıyla da erzak kumanya ,gıda giyim ,temizlik ve su gibi yardım malzemlerini Depremden etkilenen illerden olan Malatyadaki kardeşlerim,ize  gönderdik,Kalan ve yollayamadıklarımızı da Sancaktepe belediyesi yardım toplama merkezine verdik ,onların eliyle ulaştırılmasını sağladık. Bu vesileyle toplanan yardımların oluşmasında emeği geçen tüm dernek başkan ve yönetim kurulu üyelerine sizlerin aracılığınızla çok teşekkür ediyorum"

 


 

0 YORUMLAR

    Bu KONUYA henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz...
YORUM YAZ