DEVA PARTİSİNE SANCAKTEPE BELEDİYESİ NEDEN YER VERMEDİ ?

DEVA PARTİSİNE SANCAKTEPE BELEDİYESİ NEDEN YER VERMEDİ ?
DEVA Partisi Sancaktepe ilçe başkanı Muhtalip Geçer yakında gerçekleştirecekleri ilçe kongreleri için yer tahsisi için başvurdukları Sancaktepe belediyesinden olumsuz cevap aldıklarını belirtti.
Demokrasi ve atılım partisi Sancaktepe ilçe başkanı Mutalip Geçer sosyal medya hesaplarında kaleme aldığı duyurusunda "7 Kasım da Genel Başkanımızın katılımıyla yapacağımız ilçe kongresi için Sancaktepe Belediyesi başkanı sayın Şeyma Döğücü 'den her partiye verdikleri gibi bizde yer tahsisi için rica ettik.
Maalesef 15 gün olduğu halde olumlu geri dönüşüm sağlanmadı.
Sancaktepe 'nin çocuklarına Sancaktepe 'nin Kongre salonlarını vermiyorlar , sayın Şeyma Döğücü biliniz ki siz de öncekiler gibi misafirsiniz .
Sancaktepe' nin çocukları despot bencil yanlış yönetiminizi inşallah sandığa gömecektir. Sancaktepeliyim diyen Başkan yardımcıları koltuklara gömülmüş yanlış yönetime ses çıkarmıyorlar.
Sancaktepe 'yi peşkeş çektiler.
Şimdi sıra bizde gece gündüz demeden çalışıp milleti bu despot millete efelik yapan bütün yönetimler den kurtaracağız.
Bu Güne kadar kimseye minnet etmedik bundan sonrada size de asla minnet etmeyeceğiz. "dedi.
Haberhayattir.com haber portali olarak telefonla ulaştığımız DEVA Partisi Sancaktepe ilçe başkanı Mutalip Geçer sosyal Medya'da yazdıklarını doğrulayarak bu çifte standarttın yalnız kendilerine uygulandığını dile gerdirerek, "Bize hiç bir partiye bu tip yer tahsisleri yapmıyoruz dediler, oysa 15 gün önce başka bir siyasi parti Sancaktepe Belediyesi kongre salonlarından birinde ilçe kongresini yaptı onlara verilen yer neden bize de verilmiyor diyerek Sancaktepe belediyesinin Deva ve benzeri partilere uyguladığı bu ayrımcı tutuma anlam vermediklerini ifade etti.
 
 

0 YORUMLAR

    Bu KONUYA henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz...
YORUM YAZ