EFSANE MÜDÜR GERİ DÖNDÜ

EFSANE MÜDÜR  GERİ DÖNDÜ
İstanbul Valiliği, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğündeki görev değişimlerini açıkladı. Yapılan açıklamada, 13 İl Emniyet Müdür yardımcısı, 19 Şube müdürü, 18 ilçe emniyet müdürünün görevlerinin değiştiği bildirildi
 
İstanbul Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya, İstanbul Emniyet Müdürlüğündeki görev değişimleri açıklandı. İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, "Emniyet Genel Müdürlüğü 2021 yılı yaz dönemi atamalarıyla ilimizde görevli 32 emniyet müdürü ve emniyet amiri çeşitli illere tayin olmuş; 12 emniyet müdürü ve emniyet amiri de ilimize atanmıştır. Bu kapsamda; 13 il emniyet müdür yardımcısı, 19 şube müdürü ve 18 ilçe emniyet müdürünün görevlerinde Valilik Makamı oluru ile değişikliğe gidilmiş olup, yeni görevlendirme listesi aşağıya çıkarılmıştır. İstanbul’dan başka illere tayin olan ve ilimizde göreve başlayan bütün personelimize yeni görevlerinde başarılar diliyor, yapılan atama ve görev değişikliklerinin hayırlı olmasını temenni ediyoruz." denildi.
Bu kapsamda daha önce Eyüpsultan ilçesinde Emniyet amiri olarak görev yapan Levent Türkmen Eyüpsultan Emniyet müdürü olarak tayin edildi.
Eyüpsultan'da görev yaptığı süre içinde halkla kurduğu yakın ve sıcak diyaloglardan dolayı Eyüpsultan'lılar tarafından çok sevilen Levent Türkmen'in tekrar Eyüpsultan'da görev alması sevinçle karşılandı.
Efsane müdür olarak hafızalarda yer edinen Levent Türkmen 'in Eyüpsultan ilçe emniyet müdür olması Eyüpsultan İlçesi'nin bir çok kesiminde olumlu karşılandı sosyal medya sayfalarında memnuniyetlerini dile getiren Eyüpsultan'lar Halkın her daim içinde olan ve halkla bütünleşen Levent Türkmen'in tekrar Eyüpsultan ilçesinde görev almasını çok olumlu bulduklarını dile getirdiler,
 
 

0 YORUMLAR

    Bu KONUYA henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz...
YORUM YAZ