ERDOĞAN, SANCAKTEPE BELEDİYESİNİN KONTEYNER KENTİNİ ZİYARET ETTİ

ERDOĞAN, SANCAKTEPE BELEDİYESİNİN KONTEYNER KENTİNİ ZİYARET ETTİ

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sancaktepe Belediyesinin Malatya Doğanşehir’de kurduğu Konteyner kenti ziyaret etti. 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Malatya Doğanşehir’de depremzedeler için hazırlanan Sancaktepe Belediyesi Konteyner kentini ziyaret. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki heyet Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü’den Sancaktepe Belediyesinin bölgede yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Sancaktepe Belediyesi Konteyner kentini ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem bölgesindeki incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, “En küçük bir ihmalin, hatanın veya umursamazlığın bedelini insan canıyla ödediğimiz hassas günlerden geçiyoruz. Bunun için bir kez daha deprem bölgesindeki vatandaşlarıma hasarlı binalardan uzak durmaları gerektiğini hatırlatmak istiyorum. Devlet ve millet olarak asrın felaketi karşısında asrın dayanışmasını sergileyerek engelleri aşmanın çabasındayız” dedi. 

 

DÖĞÜCÜ: 500 ADETLİK KONTEYNER KENT 

 


Sancaktepe Belediyesi Konteyner kentini ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, “500 adetlik konteyner kent çalışmamız 1+1 şeklinde. Konteyner evlerin dışında Market, Umumi Çamaşırhane, Sağlık Ocağı ve çocuk oyun alanları yapımına devam ediyoruz. Sancaktepe İlçemizden 255 adet araçtan oluşan birçok temel ihtiyaç malzemesini, 133 adet iş makinesi, 1011 kişiden oluşan belediye ve gönüllü personel ile bölgede depremzedelerin hizmetindeyiz” ifadelerini kullandı.
Malatya Doğanşehir’de depremzedeler için hazırlanan Sancaktepe Belediyesi Konteynır kentini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki heyet Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü’den yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra Konteyner kentini gezdi.

0 YORUMLAR

    Bu KONUYA henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz...
YORUM YAZ