EYÜP KULÜPLER BİRLİĞİ "FİTNEYE İZİN VERMEYECEĞİZ"

EYÜP KULÜPLER BİRLİĞİ "FİTNEYE İZİN VERMEYECEĞİZ"
 
 
 
Eyüp kulüpler birliği son günlerde haklarından çıkan haberler  ile ilgi bir basın açıklaması yayınladılar. Haber hayattir.com haber partalımıza gönderdikleri basın açıklamasında  özelikle "fitne" vurgusuna yer verilerek Eyüpsultan Kulüpler Birliği ailesi olarak fitneye asla izin verilmeyecektir. denildi 
Eyüp kulüpler birliğinin işte o basın açıklaması !
İlçemizde yayın yapan bazı yerel gazetelerde; Eyüpsultan Amatör Spor Kulüpleri Birliği ile ilgili yapılan yanlış ve taraflı haberler üzerine, açıklama yapmak ve insanımızı doğru bilgilendirmek zorunda kaldığımızdan, aşağıdaki bahse konuyu paylaşma ihtiyacı hasıl olmuştur.
Eyüpsultan Amatör Spor Kulüpleri Birliği kurulduğu günden bu yana, ilçemizde amatör sporlara gönül veren kulüp yöneticilerinin spora katkısını pekiştirmek, dostluk ve kardeşliği geliştirmek, varolan sorunlara çözüm üretmek, birlik ve beraberliği korumak ve aynı zamanda arttırmak adına ciddi hamleler yapmıştır.Birliğimiz dün olduğu gibi aynı duygularla hareket edeceği bu tabloyu çirkinleştirmeye, bozmaya dönük her hamlenin karşısında durmaya devam edecektir. Bu güzel tablonun korunması için; Birlik başkanımız sayın Murat ÇELİK beyin 3 Kasım 2021 tarihinde görevinden  ayrılmak istediğine dair beyanatı ve istifa talebi nedeniyle 8 Kasım Pazartesi günü oybirliği ile yönetim kurulumuz 18/25 Aralık tarihlerinde olağanüstü kongre kararı almıştır.
 
Geçmişte birlik ve beraberliğin yaşatılması noktasında genel itibarla, ittifakla tek adaylı kongreler gerçekleştirilmiştir. Dün olduğu gibi, bugün de  siyasi görüşüne bakılmaksızın tek aday etrafında bütünleşme sağlanması tarafımızdan arzu edilen bir tablodur.
Bu minvalde çıkan asılsız haberlerde “Atama” ibaresi amatör sporlara gönül veren kulüp ve yöneticilerine hakaret olduğu beyanla, iddia sahiplerinin içimize atmaya çalıştığı fitne tohumlarının yeşermesine Eyüpsultan Kulüpler Birliği ailesi olarak asla izin verilmeyecektir. Saygılarımızla 
Eyüpsultan Amatör Spor Kulüpleri Birliği Yönetim Kurulu adına
Başkan Vekili Adem HANEDAR

0 YORUMLAR

    Bu KONUYA henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz...
YORUM YAZ