Eyüpsultan'dan Kastamonu'ya gönül köprüsü kuruldu

Eyüpsultan'dan Kastamonu'ya gönül köprüsü kuruldu

Kastamonulular Dayanışma Derneği KASDER tarafından organize ile Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ve beraberindeki heyet Kastamonu’da bir takım ziyaretler gerçekleştirdi. Geçtiğimiz günlerde  kalabalık bir heyet ile gerçekleşen ziyarete Kastamonu medyası geniş yer verdi.
Eyüpsultan belediye başkanı Deniz Köken Eyüp sultan Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Muhammet Vanlıoğlu, bazı Belediye Başkan Yardımcıları ile  Eyüpsultan  Belediye Meclis üyelerin katıldığı ziyaret ile ilgili  kendi sosyal medya hesaplarında değerlendirmelerde  bulunan Eyüpsultan belediye başkanı Deniz Köken  şu ifadelere yer verdi ,
"Şeyh Şaban-ı Veli’nin memleketi Kastamonu’da iki gün boyunca hemşerilerimizle buluştuk. 
Bizleri en güzel şekilde ağırlayan yüreği güzel insanlara, bizleri yalnız bırakmayan İlçe Başkanımız Muhammet Vanlıoğlu’na ve yönetimine, Meclis Üyelerimize ve Kas-Der Eyüpsultan yönetimine çok teşekkür ediyorum. 
Kastamonu’ya hayran kaldık" 
Öte yandan yapılan ziyaret ile ilgili Kastamonu medyasında  yakından ilgilendi, Bir çok yerel gazete  Eyüpsultan heyetini ziyaretine sayfalarında  geniş yer verdi.
Eyüpsultan belediyesi başkanı Deniz köken ve heyetinin gerçekleştirdiği Kastamonu çıkarmasına Kastamonulu Eyüpsultan belediye meclis üyesi Metin çırpan ve Eski Ak parti Eyüpsultan ilçe başkanı Faik Keşçi 'de ev sahipliği yaptı.

 

0 YORUMLAR

    Bu KONUYA henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz...
YORUM YAZ