HÜSEYİN BİLEK EYÜPSULTAN MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKANI OLDU

HÜSEYİN BİLEK EYÜPSULTAN MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKANI OLDU

Eyüpsultan muhtarlar derneği yaptığı genel kurulla Eyüp muhtarlar derneği Başkanı'nı seçti.
Eyüpsultan mahalle muhtarlarından oluşan Eyüpsultan muhtarlar derneği genel kurulda tekl listeyle yapılan seçimde Eyüpsultan merkez mahallesi muhtarı Hüseyin Bilek Eyüpsultan muhtarlar derneği başkanlığına seçildi. Yapılan genel kurul ile ilgili Tüm İstanbul Muhtar Dernekleri Federasyon'dan bir değerlendirmede bulunuldu. yapılan değerlendirmede şu ifadelere yer verildi.
 "Federasyonumuz yapmış olduğu faaliyetlerinde ve çalışmalarımızda bilgi paylaşımında bulunduğumuz Muhtarlık kurumu için çok emek ve mücadelesi olan Eyüp Muhtarlar Derneği Başkanı Gürol Birkardeşler Bugün yapılan Eyüp Muhtarlar Derneği Genel kuruluna yeniden aday olmayarak tüm Eyüp Muhtarlarına teşekkür etti.
Tek liste ile Birlik ve beraberlik içerisinde yapılan seçimde Eyüp Sultan Merkez Mahallesi muhtarı Sayın Hüseyin Bilek  Başkan Seçildi. 
Bu zamana kadar vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Eyüp Muhtarlar Derneği Başkanı Gürol Birkardeşler ve Yönetim kuruluna teşekkür eder,
Yeni Başkanlığa Seçilen Eyüp Merkez Mahalle Muhtarımız Hüseyin Bilek ve Yönetim kurulunu Tüm İstanbul Muhtar Dernekleri Federasyon Yönetim kurulu olarak tebrik ederiz.
Hep birlikte Muhtarlık kurumuna güzel hizmetler yapma temennisi ile hayırlı olsun"

0 YORUMLAR

    Bu KONUYA henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz...
YORUM YAZ