Kurban kesim alanında kavurma ziyafeti

Kurban kesim alanında kavurma ziyafeti


Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, kurban kesimlerinin gerçekleştirildiği alana gelerek vatandaşlarla hem bayramlaştı hem de kavurma ve pilav dağıttı.
Sancaktepe kurban kesim alanın'da  bu sabah gerçekleşen kavurma dağıtım törenine Sancaktepe Belediye başknı Şeyma Döğücü'nün yanı sıra   Sancaktepe AK Parti ilçe başkanı Adil Kandemir ,Sancaktepe MHP ilçe başkanı Arzu Karalioğlu,Sancaktepe Belediye başkan yardımcılarından Kemal Ayyıldız,Nurretin Buyruk ,Ahmet Yılmaz,Ümit Şahin,Sancaktepe belediyesi bazı birim müdürleri ile Sancaktepe Ak parti gençlik kolları başkanı Mehmet Aktaş katıldı.


Sancaktepe belediye  başkanı Şeyma Döğücü, Sancaktepe Belediyesi'nin ordağı mevki Fatih mahallesinde kurduğu kurban kesim alanında vatandaşlara kavurma ve pilav ikram etti.  Başkan Döğücü vatandaşlarla bayramlaştıktan sonra sosyal mesafe ve maske kuralları dahilinde kavurma ve pilavları elleriyle dağıttı.Alanda acil durumlarda müdahalede bulunmak üzere.
“Kavurma ve pilav ikramında bulunuyoruz”


Vatandaşlara kendi eliyle kavurmalı pilav dağıtan Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, “Bugün mübarek Kurban Bayramı’nın ilk günü idrak ediyoruz. Biz de burada belediyemizin bir tesisini açtık. Hijyenik şartlarda bir hizmet vermeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımız sabahın ilk saatlerinden itibaren geldiler. Girişlerde maske sosyal mesafe kuralları incelendi. Zabıta ekiplerimiz de gün boyunca uyarılarda bulunmayı devam edecek. Sağlık ekiplerimiz ve veteriner ekiplerimiz de buralarda hizmet vermeye devam edecek. Bunun yanı sıra gelecek olan vatandaşlarımız gün içerisinde yoruluyorlar. Onlara da kavurma ve pilav ikramında bulunuyoruz. Tabii ki etlerimiz de tamamı ile hijyenik ortam ve şartlarda hazırlanarak buralara getirildi. Ben bir kez daha tüm İslam aleminin mübarek kurban bayramını kutluyorum” diye konuştu.

 

0 YORUMLAR

    Bu KONUYA henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz...
YORUM YAZ