ORMAN YANGINLARINA DİKKAT ÇEKİLDİ

ORMAN YANGINLARINA DİKKAT ÇEKİLDİ


Son yıllarda artan orman yangınlaraına dikkat çekmek için Sancaktepe'de sıradışı  bir etkinlik düzenlendi.

Paşaköy piknik alanında gerçekleşen  piknik organizasyonu ateş yakılmadan yapıldı. Sancaktepe'de  faaliyet gösteren Üç sivil toplum örgütünün bir araya  gelerek ortaklaşa  düzenledikleri etkinlik geçtiğimiz gün Sancaktepe paşaköy piknik alanında yapıldı.


Sancaktepe Ağrılılar  dereneği, Sancaktepe muhtarlar dereneği,Samandıra Kültür Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'nin ortaklaşa  düzenledikleri  etkinliğe  Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma  Döğücü, Sancaktepe Muhtarlar Derneği Başkanı Sadık Belkıs, Sancaktepe Belediye Meclis Üyesi Nazım Çiftçi, Sancaktepe Belediye Meclis Üyesi Osman Aldemir, Samandıra Kültür Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği başkanı Mustafa Babacan,  Sancaktepe Ağrı İl İlçe ve Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sadık Belkıs,( AĞSANDER) yöneticileri ile birlikte Sancaktepe Muhtarları katıldı.


Vatandaşlarımızı ormanları korumaya davet eden Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, etkinlikte emeği geçenlere de teşekkür etti.
Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü ; “ Bu anlamlı etkinliği düzenleyen dernek yöneticilerine teşekkür ediyor, herkesi doğamıza gözümüz gibi bakmaya davet ediyorum.” dedi.

 

 


 

Sancaktepe Muhtarlar Derneği Başkanı Sadık Belkıs, SAMD-DER ve AĞSANDER adına Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu’na, Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü’ye plaket taktim ettiler.
 

 

0 YORUMLAR

    Bu KONUYA henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz...
YORUM YAZ