SALIN SEPETLERİ ALIN FESLEĞENLERİ

SALIN SEPETLERİ ALIN FESLEĞENLERİ

Yaz aylarına girdiğimiz şu günlerde Eyüpsultan Belediyesi, “Salın sepetleri, alın çiçekleri” sloganıyla tüm balkonları fesleğen çiçekleriyle donatacak yeni bir etkinliğe imza attı.

İlçede dağıtımına başlanan fesleğen çiçekleriyle bu yaz tüm Eyüpsultan’ı, fesleğenlerin o huzur veren kokusu saracak.

Anneler gününde fesleğen dağıtan ve bayram sonrası büyük bir çiçek kampanyası başlatacakları sözünü veren Başkan Deniz Köken, çiçek dağıtımının startını verdi.

Bu kapsamda Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Rami Yeni ve Rami Cuma Mahallelerinde, cadde cadde, sokak sokak gezerek vatandaşlara yüzlerce fesleğen dağıttı. Balkonların ve evlerin pencerelerinden sarkan sepetlerle renkli görüntülerin oluştuğu etkinlikte, Başkan Deniz Köken, tek tek sepetlerin içerisine fesleğen koydu.

 

“YAZA MERHABA DİYORUZ”

Mahallerde dağıtılan binlerce fesleğenle yaza merhaba dediklerini belirten Başkan Deniz Köken, “Bu yılı bir sürü sıkıntılarla geçirdik, fesleğen dağıtarak yaza merhaba demek istiyoruz. Anneler gününde kısmi bir çalışma yapmıştık, baktık ki çok talep var, öncesinde üretim atölyemizde fesleğen siparişi verdik. Önce dağıttığımız çiçeklerle vatandaşlar balkonları süsleyecek, sonra sokaklara geçeceğiz. Bütün mahalleleri 15 gün içinde dolaşmayı planlıyoruz” dedi.

40 BİN ADET FESLEĞEN DAĞITILACAK

Her hafta Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri farklı bir mahallede belediye ekipleri çiçek dağıtımı gerçekleştirecek. On beş gün içerisinde Eyüpsultan’ın tüm mahallelerinde 40 bin adet fesleğen dağıtımı yapılacak.

 

 

0 YORUMLAR

    Bu KONUYA henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz...
YORUM YAZ