Sancaktepe Ak parti'den Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun kampanyasına destek

Sancaktepe Ak parti'den Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun kampanyasına destek

AK Kadınlar  Deprem Bölgesine ‘Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun’ Diye Mutfak Seti Gönderiyor
Kampanya kapsamın'da Sancaktepe Ak parti ilçe teşkilatı' ve ilçe kadın kolları başkanlığı Depremden etkilenen vatandaşalrımıza  yardım etmek için seferber oldu.


Gerek depremin olduğu günlerde gerekse şu sıralar depremden etkilenen vatandaşlarımızn  yaralarını  sarmak için  her türlü desteği sağlayan  Sancaktepe Ak parti ilçe başkanlığı ‘Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun" Kampanyasına'da var gücüyle destek veriyor.
Sancaktepe  Ak parti ilçe başkanlığınca toplanan ceyizlerin deprem bölgesine gönderilmesi töreninde  konuşan Sancaktepe Ak parti ilçe başkanı Turgay Akpınar,
"Yaşanan depremler sonrası teşkilatlarımız ilk günden itibaren depremin yaşandığı illerimizde seferber oldu.
Depremden etkilenen vatandaşlarımızı çadırkent ve konteyner kentlerimizde ziyaret ederek onları yalnız bırakmadık ,İllerimize gelen depremzedelerimizi de kaldıkları yerlerde ziyaret ederek destek olduk.


Bugün burada 22 Şubat’ta Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığımız tarafından başlatılan ve 70 ilimizin de katılımıyla desteklenen “Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun Mutfak Seti” kampanyası için toplandık.
Kampanya kapsamında Sancaktepe Kadın Kolları Teşkilatı olarak tüm il, ilçe  ve mahalle teşkilat mensuplarımızın da destekleriyle  102 adet koli hazırladık.  Malatya Doğanşehir'e gönderiyoruz.
İlk günden bu yana depremzedelerimizi yalnız bırakmayan ve  kampanyamıza destek veren herkese şükranlarımızı sunuyoruz.Bu zor günleri hep birlikte atlatacak, yaralarımızı birlikte saracağız" dedi.

0 YORUMLAR

    Bu KONUYA henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz...
YORUM YAZ