SANCAKTEPE BELEDİYESİ DOLUDİZGİN ÇALIŞIYOR

SANCAKTEPE BELEDİYESİ DOLUDİZGİN ÇALIŞIYOR

Sancaktepe Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen, Eyüp Sultan mahallesi ‘Öğretmen Celal Pala Çocuk Bahçesi’ açılış töreni ile Eyüp Sultan Mahallesi Çocuk kreşi temel atma töreni Belediye Başkanımız Şeyma Döğücü’nün katılımı ile gerçekleşti.

 

 

 

Dinlenme parkı çocuk oyun alanlarından oluşan ve çevre düzenlemesi mahalle sakinleri tarafından takdirle karşılanan parkın açılış töreninde konuşan Başkan Şeyma Döğücü, “Kendi kendine yetebilen bir ilçe, bir mahalle oluşturabilme gayretimizi sürdürüyoruz. Biz Sancaktepe’de bütün planlarımızı geleceği daha güzel şekilde olmasına gayret ediyoruz. İlçemizdeki bütün planlamalarımızı yeteri kadar spor alanı, yeteri kadar yeşil alan, yeteri kadar sağlık alanı, eğitim alanı ve yeteri kadar yaşanabilir alanlar oluşturabilmek ve Sancaktepe’de  yaşamanın bir ayrıcalık olduğunu vurgulayabilmek için gayret ediyoruz. Özellikle geleceğimizin teminatı gençlerime yapacağımız yatırımlarımız olmazsa olmazlarımızdır. Belediye olarak bundan sonra ki süreçte de gençlerimiz için projelerimiz çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek" dedi.

 

Başkan Döğücü: Hedefimiz “HER MAHALLEYE BİR KREŞ”

Çocuklarımız için hayati öneme sahip okul öncesi eğitime katkı sağlayan ayrıca çalışan anneler içinde büyük bir kolaylık olan kreşlere bir yenisi daha Eyüp Sultan mahallesine kazandırılacak.

Temel atma töreninde söz alan Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü Döğücü  Sancaktepe’li çocukların daha aydınlık bir geleceğe kavuşması için çalışmalarının artarak devam edeceğini söyledi. "Okul öncesi eğitim dönemi, bir çocuğun eğitim sürecinin başladığı en önemli dönemdir." diyen Başkan Döğücü, " Okul öncesi eğitim dönemi çocuklarımızın en hızlı geliştiği dönemdir. Bu dönemde çocuklarımızın sağlıklı gelişimi için gerekli fiziksel çevre çok önemlidir. Çağın gelişimine paralel olarak verilecek olan eğitim, ileride miniklerin yaşamı boyunca katılacağı eğitim etkinliklerinin de verimini artıracak, daha başarılı çocuklar yetişecektir. Anne- Babalarının gözünde masum birer melek olan yavrular burada,  aynı anlayış ve ihtimamla korunacak ve eğitime hazırlanacaklardır." dedi.

 

“Her mahalleye Bir Kreş” sloganıyla çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Başkan Döğücü “ Bugün temelini atacağımız kreş ile birlikte toplamda ki kreş sayımız üç olacak. Ana hedefimiz her mahalleye bir kreş kazandırmak.Canla Başla bu hedefimizi gerçekleştirmek için çalışıyoruz ve görev süremiz boyunca bu hedefimizi siz değerli vatandaşlarımızın da  desteği ile gerçekleştireceğiz " şeklinde sözlerini tamamladı.

Paşaköy mahallesinde oksijen deposu ormanlık alanda her kesime hitap edecek şekilde yapılan 120 kişi kapasiteli 605 m2 alan üzerine inşa edilen tesiste; 503 m2 yeşil alan, 25m2 süs havuzu 100 yıllık zeytin ağacı ve dağ esintisi içeren leylandi ağaçları bulunmaktadır.

Törende konuşan Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Paşaköy mahallesine değer katacak bu tesisi hizmete açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek “Sancaktepe'de sizlere daha iyi ve daha yenilikçi hizmet vermenin gayreti içerisindeyiz. Sizlerin destekleriyle şu ana kadar hizmet çıtamızı yükseltmek için çalıştık. Dileriz, bu tesisimizle birlikte oksijen deposu şirin Paşaköy mahallemizin silüeti daha güzelleşecek. Sancaktepeli ailerin çocukları ile birlikte hoşça vakit geçirebileceği, haftasonları çok uzaklara gitmeden, burada, Sancaktepemiz’de , Paşaköy Mahallemizde geçirmekten memnuniyet duyacağı bir tesisi kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz.Pandemi döneminde kurallara titizlikle uyularak kapılarını açtığımız Paşaköy sosyal tesisimize tüm  hemşerilerimizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Protokol konuşmalarının yapılan kurdele kesimi töreninin ardından tesis hizmete açıldı.Açılış töreninin ardından tesislerde incelemelerde bulunan Başkan Döğücü, tesisin ilk ziyaretçileri olan vatandaşlar ve çocuklarla bir araya gelerek onlarla sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

 

 

0 YORUMLAR

    Bu KONUYA henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz...
YORUM YAZ