SERKAN USLU GÜVEN TAZELEDİ

SERKAN USLU  GÜVEN TAZELEDİ
 
Eyüpsultan Samsunlular Derneği olağan genel kurulu yapıldı.
 Eyüpsultan'a bulunan dernek merkezinde yapılan  genel kurulda Serkan Uslu tekrar seçilerek güven tazeledi.
 Yapılan  seçim sonrası  yeniden Eyüpsultan Samsunlular derneği başkanlığına seçilen Serkan Uslu yaptığı teşekkür konuşmasında; 'Şehir Samsun'umuza ve Samsunlu hemşehrilerimize yakışır bir şekilde Dernek Başkanlığı görevimize devam edeceğiz.
 
   Önümüzdeki dönem içerisinde Cumhuriyetimizin 2. yüzyılına güçlenerek çıkan devletimizin emrine amade olarak, 100 yıl önce Kurtuluş meşalesinin yakıldığı Samsun'umuzda bir Samsunlu'ya yakışır ruhla her platformda katkı sunmaya devam edeceğiz. 
 
 2023 vizyonuna yakışır bir şekilde kıymetli hemşehrilerimizin siyaset, bürokrasi ve sosyal hayat içerisinde hak ettikleri makamları birlikte güçlenerek kazanacağız.
Eyüpsultan ilçemizde demografik yapı içerisinde yaklaşık 40.000 kişilik Samsunlu nüfusuyla 4. sıradayız. İstanbul'da demografik yapı içerisinde yaklaşık 1 milyon Samsun'lu nüfusu ile 5. sıradayız ve gücümüzün farkındayız.
 
Bugünkü olağan genel kurulumuzda destekleriyle her zaman yanımda olan onursal başkanımız ve geçmiş dönem Samkon Genel Başkanımız Sezgin Gümüş abime, Samkon Genel Sekreterimiz Mustafa Şeker abime, Düğmeciler Mahalle Muhtarımız hemşehrimiz Süleyman Özcan'a, katılımları ile bugün bizi onurlandıran fahri Samsunlu Orhan Kavalcı ve Ali Doğan abilerime, belediyede müdürlerim Arif Çelik ve Ramazan Yaşlı'ya, İlçe Milli Eğitim'de Zeki Ak abime, esnaf ve iş adamlarımız Murat Yılmaz, Sezai Damat, Ecevit Kocatepe,Kemal İlhan, Fatih Sağlam, Mahir Parlak, Aziz Toprak, Uğur Yaşlı, İhsan Kocatepe, Erdoğan Kılıç, Hakan Duray, Şükrü Atasay, Yaşar İlhan Adil Ak, Mustafa Arslan, İlker Akgün'e çok teşekkür ederim. Birbirinden kıymetli yönetim kurulu arkadaşlarımla güçlü bir Samsun birlikteliğini izlemeye devam edeceksiniz inşallah'.

0 YORUMLAR

    Bu KONUYA henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz...
YORUM YAZ