Şile’de Yaz Boyu Festivali devam ediyor

Şile’de Yaz Boyu Festivali devam ediyor


Şile Belediyesi tarafından düzenlenen “Şile’de Yaz Boyu Festival” etkinlikleri kapsamında Şile Kent Meydanında ve Belediye Meydanında düzenlenen konser etkinlikleriyle Şile’de kültür-sanat rüzgârı esti.

 

Yoğun bir ilgi ve katılımla gerçekleşen etkinliklerde sahne alan Şile Belediyesi Gençlik Orkestrası, Şile Belediyesi Pop Müzik Orkestrası ve Şile Belediyesi Musiki Cemiyeti ile Şile Belediyesi’nin uzun zamandır desteklediği kültür-sanat çalışmaları da seyirciyle buluşmuş oldu. Özellikle gençlerin sergilediği performanslar seyircilerden büyük alkış topladı.

Müzikal Ziyafet ve Yüksek Seyir Zevki Bir Arada

Şile Belediyesi “Yaz Boyu Festival” etkinlikleri kapsamında Şile Meydanı ve Belediye Meydanı’nda düzenlenen yaz konserlerinde sahneye birbirinden zengin ve renkli bir repertuarlara gruplar sahne aldı.

Şile Belediyesi Musiki Cemiyeti, Türk Sanat Musikisi Konseri, Mert Yenihayat Konseri, TSM Trio, Jazz Trio, Sinan Deniz Akbay şefliğinde Şile Gençlik Orkestrası, Nazlıcan Bektaş şefliğinde Şile Belediyesi Pop Müzik Orkestrası ve Yılmaz Çelik ve Ekibi ile Sıra Gecesi etkinlikleriyle Şile sokakları nota sesleriyle yankılandı.

Başkan İlhan Ocaklı: “Yaşamımızın Müzik İle İyileştirileceğine Gönülden İnanıyorum!”

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı; “Şile’de Yaz Boyu Festival etkinliğimiz kapsamında düzenlediğimiz konserlerimizde komşularımızla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Aslında tüm yaz sezonu boyunca devam ettirmek istediğimiz bu etkinliklerimizi ülkemizde yaşanan üzücü olaylar sebebiyle ertelemek zorunda kalmıştık. Görüyorum ki, bir arada olmayı özlemişiz, bu tip etkinlikleri özlemişiz. Bu sahnede bizlere müzik ziyafeti yaşatan tüm müzisyenlerimize teşekkür ediyorum. Müzik okulumuzun öğrencilerine, şeflerine teşekkür ediyorum. Yine musiki cemiyetimizin değerli üyelerine teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü ise bu alanı dolduran kıymetli hemşehrilerimize ediyorum. Bu tip etkinliklerde zaman zaman bir araya gelmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

Yaz Konserlerinde Sıra Ağva’da…

Şile Belediyesi yaz konserleri 10-11-12 Eylül Ağva etkinlikleriyle devam edecek. 10 Eylül’de Yılmaz Çelik ile Sıra Gecesi, 11 Eylül’de Türkan Kandıralı&Ayşe Ekiz Konseri, 12 Eylül’de ise Şile Belediyesi Musiki Cemiyeti Ağva Meydanında, Ağvalı hemşehrilerimizle buluşacak.

0 YORUMLAR

    Bu KONUYA henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz...
YORUM YAZ