SORUNLAR ŞEFFAF ODA'DA ÇÖZÜLÜYOR

SORUNLAR ŞEFFAF ODA'DA ÇÖZÜLÜYOR

Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü’nün ilçe sakinlerini dinlediği, istek ve şikayetlerine çözüm bulduğu “Şeffaf Oda” uygulaması vatandaşların yoğun katılımı altında tüm hızıyla devam ediyor.

 

Göreve geldiği ilk günden beri halkın yönetime ortak olma anlayışını benimseyen, gerçekleştirdiği şeffaf oda uygulaması ile vatandaşların talep ve şikayetlerini birinci ağızdan dinleyen Başkan Şeyma Döğücü, her Perşembe günü Belediye binasının giriş katında bulunan şeffaf oda’da vatandaşları samimi ve içten bir şekilde dinleyerek onların isteklerine çözümler sunuyor ve ilgili Başkan yardımcıları ve Müdürlere çözüm konusunda talimat veriyor.

 

Sancaktepe Belediyesi olarak her zaman vatandaşların yanında yer alacaklarını, talep ve görüşlerinin kendileri için çok önemli olduğunu belirten Başkan Döğücü, "Büyük bir hassasiyetle sürdürdüğümüz belediye başkanlığı görevimiz kapsamında vatandaşlarımızı Perşembe günleri şeffaf odamızda ağırlamaya devam ediyoruz. Bu buluşmalarımızda vatandaşlarımızdan gelen istek ve görüşleri yanı sıra sorunlarını dinliyor, hasbıhal ediyoruz" dedi.

 

 

0 YORUMLAR

    Bu KONUYA henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz...
YORUM YAZ