TAZİYE ZİYARETİ YAPTI

TAZİYE ZİYARETİ YAPTI
Hizmet odaklı Belediyecilik çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü Bayram sonrası 'da çalışmalarını sürdürüyor.
Sancaktepe belediye başkanı Şeyma Döğücü Bayram sonrası ilk ziyaretlerini taziyelere ayırdı. Kendi sosyal medya hesaplarında paylaştığı bilgilere göre Başkan Döğücü, geçtiğimiz günlerde , Şile’de elim bir şekilde hayatlarını kaybeden Bedirhan Menge ve Ömer Hadi Can 'ın ailelerine taziyede bulundu..
Başkan Şeyma Döğücü yaptığ taziye ziyaretiyle ilğili "Henüz ömürlerinin baharını yaşarken, Şile’de elim bir şekilde hayatlarını kaybeden Bedirhan Menge ve Ömer Hadi Can yavrularımızın ailelerine taziye ziyaretinde bulunduk. Gençlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine sabırlar diliyorum. "dedi.
 
Sancaktepe belediye Başkanı Şeyma Döğücü daha sonra Önceki dönem Sancaktepe belediye başkan yardımcısı Barış Zehir'in Babasını vefatı dolaysıyla Barış Zehir'de taziye ziyaretinde bulundu.
Başkan Döğücü Barış zehir'e yaptığı taziye ziyareti ile ilgili paylaşımda 'da şu ifadelere yer verdi "Kısa süre önce değerli babasını kaybeden, önceki dönem Belediye Başkan Yardımcımız Barış Zehir Bey’e taziye ziyaretinde bulunduk. Merhuma yüce Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ediyorum
 
 

0 YORUMLAR

    Bu KONUYA henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz...
YORUM YAZ