Yenidoğan Sosyal Tesisi' hizmete açıldı

Yenidoğan Sosyal Tesisi' hizmete açıldı

 

Sancaktepe Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Yenidoğan Sosyal Tesisi dün düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Sancaktepe Yenidoğan Merve Mahallesi’nde bulunan Şehit Furkan Doğan Gençlik Merkezi’nin içinde yer alan tesisin açılışına Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Sancaktepe  Kaymakamı  Ahmet Karakaya, Sancaktepe MHP ilçe baskanı  Arzu Karaalioğlu ,Sancaktepe BBP ilçe bakanı Abdulkadir Darel,Sancaktepe mahalle muhtarları,  Sancaktepe STK temsilcileri, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Mustafa Ataş, Erol Kaya, Serkan Bayram, Osman Boyraz, Ravza Kavakçı Kan, Mihrimah Belma Satır, Müşerref Pervin Tuba Durgut ve Fatih Denizolgun ile birçok vatandaş katıldı.

 

“DÜĞÜN GİBİ ORGANİZASYONLARDA 2 BİN KİŞİYE HİZMET VEREBİLECEK”

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, sosyal tesisin Sancaktepe'nin değeri olarak hizmete sunulduğunu söyleyerek, “Buraları bahçesiyle içindeki kafeteryasıyla bütün vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Paşaköy sosyal tesisimizden sonra Yenidoğan sosyal tesisimizi de hizmete almanın gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kapalı alanlarıyla birlikte 500 kişiye aynı anda hizmet verebilecek bir kapasiteye sahibiz. Dış alanları kullandığımızda, düğün gibi organizasyonlar yapacağımız zaman 2 bin kişiye hizmet verebilecek bir tesisi Sancaktepe'mizin hizmetine sunmuş olduk. Daha çok sosyal ve yeşil alanla Sancaktepe'deki projelerimizi birer birer hayata geçirmenin de gayreti içindeyiz. Bu sene ayrıca 3 kreşimizi daha hizmete alarak Sancaktepe'de toplam 5 kreşle hizmet vermiş olacağız. Okullarımız, kreşlerimiz ve sosyal tesislerimiz açılıyor. 2 tane millet bahçemizle, şehir hastanemizle Sancaktepe İstanbul'un parlayan yıldızı olmaya devam edecek” dedi.
Döğücü aynı zamanda AK Parti İstanbul İl Başkanlığının düzenlemiş olduğu ‘Yüz yüze 100 gün’ çalışması kapsamında ilçe genelinde çeşitli çalışmalar yaptıklarını belirterek, “Bugün, ilçemizde vekillerimiz ve il teşkilatımız ile esnaf gezisi, ev ziyaretleri, ve saha çalışmaları yaptık. Toplu bir şekilde vatandaşlarımızın aynı gün içinde dertlerini dinlemek, onlarla el sıkışmak, halini hatırını sormak çok güzel bir çalışma oldu” diye konuştu.

“GAZİANTEP’DEKİ KAZADA HAYATINI KAYBEDEN VATANDAŞLARA BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM”

Gaziantep’ de meydana gelen kazadan ötürü hayatını kaybeden vatandaşlara başsağlığı dileyen Döğücü, “Özellikle İhlas Haber Ajansı muhabirlerinin de orada olmasından dolayı İhlas Haber Ajansı ailesine de başsağlığı diliyorum” dedi.

 Yenidoğan sosyal teslerinin açılısında bir  konusma yapan Sancaktepe Kaymakamı  Ahmet Karakaya  ise “ilçemiz Anadolu yakasının hızlı bir şekilde gelişen bir ilçesi. Her türlü imkanlarıyla insanlarımız için cazibe merkezi Sancaktepe. Sancaktepe ilçemiz hızlı nüfus artışı ile her türlü kamu hizmeti ile vatandaşlarımız için çekim noktası. Bizde sağlıktan eğitime belediyecilik hizmetlerinden güvenlik ve sosyal hizmetlere kadar ilçemizde bütün hizmetlerin kalitesini artırarak çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

“BİR HİÇ GÖRÜYORUZ”

Yenidoğan Sosyal Tesisin açılış töreninde konuşan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Sancaktepe'mize kazandırılan güzel eserin inşallah açılışını beraber gerçekleştireceğiz. Burada eser ve hizmet üretme noktasında yoksul olanların guguk kuşu ve şezlong siyasetiyle yaptıkları belediyecilik anlayışının da memleketimizdeki kentleri ve şehirleri nereye götürdüğünü de hep beraber müşahede ediyoruz. Sayın genel başkan Kılıçdaroğlu CHP’nin iktidarda ne yapacağını görmek için belediyelerde ne yaptığımıza bakın dedi. Biz de bakıyoruz. İstanbul'da CHP Büyükşehir Belediyesi olarak ne yapıyor da iktidara gelince ne yapacak? Bakıyoruz, ne görüyoruz bir hiç görüyoruz” dedi.

“Sancaktepe Belediyesinin bütçesiyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bütçesi karşılaştırıldığında çarpı 100 gibi bir  rakamla karşılaşırız” diyen Kabaktepe, “Şu soruyu sormak Sancaktepeli'nin hakkı. Hem Büyükşehir olarak pay alacaksınız hem de Sancaktepe'ye gelecek yasal payın yüzde 40’ını büyükşehir olarak Sancaktepe'ye hizmet etmek için alacaksınız. Peki 3 yılda 100 katı bütçeye sahip olduğunuz Sancaktepe Belediyesi'yle sizin yaptığınızı kıyas ettiğimizde ortaya ne çıkıyor” diye konuştu.

Protokol üyeleri konuşmaların ardından Yenidoğan Sosyal tesinin açılışı için kurdele kesti.

 

 

0 YORUMLAR

    Bu KONUYA henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz...
YORUM YAZ