Arda Turan ve eşi Aslıhan Doğan Turan'dan üzen haber!

Arda Turan ve eşi Aslıhan Doğan Turan'dan üzen haber!

Ünlü futbolcu Arda Turan'ın 2 aylık hamile olan eşi Aslıhan Doğan Turan bebeğini kaybetti. Ünlü çift kötü haberi rutin doktor kontrolünde öğrendi.

Ünlü futbolcu Arda Turan ile 2018 yılında dünyaevine giren Aslıhan Doğan Turan; ilk oğlu Hamza Arda'yı evlendiği yıl, ikinci oğlu Asil Aslan'ı ise 2020 yılında kucağına almıştı. 2. Sayfa'da yer alan habere göre; Arda Turan'ın 3'üncü çocuğu, henüz anne karnındayken hayatını kaybetti.

DOKTOR KONTROLÜNDE ÖĞRENDİ

5 yıl önce dünyaevine giren ve evliliklerinden 2 erkek çocuğu dünyaya getiren Turan çiftinin 3'üncü kez yaşadığı bebek heyecanı yarım kaldı. 2. Sayfa'nın edindiği bilgiye göre; 2 aylık hamile Aslıhan, gittiği rutin doktor kontrolünde bebeğini kaybettiğini öğrendi.

 

"KIZ OLSUN İSTERİM"

İki erkek çocuğu olan Arda Turan ve Aslıhan Doğan'ın her fırsatta ne kadar kalabalık bir aile olmak istediklerini dile getiriyordu. Aslıhan Doğan, "Kısmet olursa ikimizin de istediği bir şey... Arayı açmadan üçüncü çocuğu doğurmak isterim. İki oğlum var ve üçüncüsü kız olursa çok mutlu olurum. Kızım olursa adının Farah Aslıhan olmasını istiyorum" sözleriyle açıklamıştı

"9 KİLO ALDIM"

Aslıhan Turan, “Her iki hamileliğimde de 9 kilo aldım. 2 ayda verdim. Haftanın 5 günü spor yapıyor, sebze ve protein ağırlıklı besleniyorum" demişti.

 

 

 

 

 

0 YORUMLAR

    Bu KONUYA henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz...
YORUM YAZ