Zafer partisi Eyüpsultan'da genç aday ile yarısacak

Zafer partisi Eyüpsultan'da genç aday ile yarısacak

Prof. Dr. Ümit Özdağ tarafında geçtiğimiz yıl kurulan Zafer partisi yaklasan  yerel seçimler için İstanbul’da ilçe adaylarını belirledi.

Bu doğrultuda Eyüpsultan belediye baskan adayı  Bora Göktepe oldu.

Eyüpsultan ilçe baskanı Ali Aydın ve yönetim kurulu üyeleri ile yerel basın ile bulusan ZP Eyüpsultan belediye baskan adayı Bora Göktepe ’Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi aydınlanmacı ve çağdaş yolda hep ileri gideceğiz’’.dedi.

Göktepe; 'Eyüpsultan, ilçemiz İstanbul’un köklü tarihte önemli konulara öncülük yapmış özellikle de sanayileşme döneminde haliç kıyılarında gelişen fabrikalarda yapılan üretimle bir taraftan istihdam sağlarken diğer taraftan ülkemize katma değer kazandırarak gelişmesine katkı sunmuştur. Cumhuriyetimizin İkinci yüz yılımızda ise çağdaş kentleşmenin gereği sanayinin yerleşim alanlarından uzak bölgelere kayması sebebiyle boşalan bu yerlerin hizmet sektörüyle yeni bir aşama elde edecektir.dedi.

 

Özellikle inanç turizminin yoğun yaşandığı ilçemizde konaklama eksikliğini giderdiğimizde muhteşem bir istihdam ve ekonomik olarak da önemli derecede katma değer elde edeceğiz. Böylelikle komşularımız elde ettikleri bu değerle daha konforlu güzel bir yaşam elde etmiş olacaklar. Biz bunun önünü açacağız geri kalan kısmı kendi işleyişiyle devam edeceğini de sözlerine ekledi.

 

BORA GÖKTEPE KİMDİR?

 

1980 İstanbul Eyüpsultan doğumlu olan Bora Göktepe, yüz yılı aşkın Eyüpsultan’lı olan bir ailenin çocuğu. Bora Göktepe İlk, orta ve lise eğitimini Eyüpsultan’da okudu.

Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Bölümünü ve aynı zamanda Erzurum Atatürk Üniversitesi Arap Dili ve Edebiyatı Bölümünü bitiren Göktepe İspanyolca, Portekizce, İngilizce ve Arapça olarak 4 yabancı dil konuşmaktadır. Göktepe 20 yıldır profesyonel turist rehberliği yapıyor.

Aynı zamanda Sanayici İş İnsanı olarak üretim yapan bir şirketin ortağı olan Bora Göktepe, Evli ve Eyüpsultan’da ikamet etmektedir.

 

0 YORUMLAR

    Bu KONUYA henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz...
YORUM YAZ