Ak Parti Ataşehir'de Bayrak Değişimi

Ak Parti Ataşehir'de Bayrak Değişimi

Ak Parti Ataşehir'de Bayrak Değişmi 

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem'in 28. Dönem İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adaylığı için başvuru yaptığı ilan edilmesi ardından  Genel Merkez kararı ile istifasını verdi. İsmail Erdem‘in istifası ile boşalan İlçe Başkanlığı görevi için geçtiğimiz günlerde ilçe Başkanlığı binasında gerçekleştirilen temayül yoklaması sonrası İlçe Başkan Yardımcısı Burak Çifci'nin Genel Merkez tarafından atandığı ilan edilerek devir teslim töreni AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı'nda gerçekleşti.

İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülayşe Durak ,İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hakan Coşar, İlçe yönetimi , mahalle başkanları , meclis üyelerinin katılım sağladığı devir teslim törenin de açıklama yapan İsmail ERDEM " Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiri ile geldiğimiz Belediye Başkan Adaylığı sonrası, ifa ettiğimiz İlçe Başkanlığı görevimizden  28. Dönem İstanbul 1. Bölge Milletvekili aday adaylığı için başvuru neticesinde İlçe Başkanlığı görevimizden istifa ettik. Görev değişikliği de hayırlı bir süreç, neticede partide görev almak, teşkilatımıza üye olmak , hangi kademesinde var olursak olalım, şanla şerefle yapmış olduğumuz  onur duyduğumuz bir görev. 

Bizler  çok değerli hatırası yüksek güzel bir iş yapıyoruz, kutsal bir sorumluluğumuz var, temelde Allah rızası var. Bu vesile ile her zaman ifade ettiğimiz üzere yine vurgulayalım ki oturduğumuz sandalyeler birer nöbet mahallidir ve nöbetçiler sürekli yer değiştirir sandalyeler bakidir makamlar geçici, dostluklar hizmetler bakidir . AK Partimiz 22 yaşında, Ataşehir’de 2008 Ağustos’tan sonra teşkilatımız oluştu, birçok yönetimler de geldi geçti. İlçe başkanlarımız ve teşkilatlarımız görev aldılar emek verdiler. Bu; millete hizmet yolunda bir bayrak yarışıdır, hep daha iyi ve daha güzeli inşa etmek adına böyle görev değişkenliği devam ediyor ve edecekte .Biz de görev aldığımız 20 Ocak 2021 yılından bu yana görev almamız üzerinden 26 ay, su gibi akan bir zaman dilimi oldu. İlçe yönetimimize ,meclis üyelerimize kadın kolları ,gençlik kolları mahalle başkanları hassaten teşkilatımızın her bir neferine ayrı ayrı , hepinize çok teşekkür ederiz. Bu 26 ayda aile olduk, bir olduk, birlik ve beraberlik için de yoğun bir o kadar güzel anılarımız ile inşa ettiğimiz çalışmalarımız oldu, bizlerde hatıralarımız kaldı. Bugün ise ülkemiz dünden bir daha fazla çalışmamız gereken bir kader seçimine gidiyor .14 Mayıs her zaman ifade ederiz 

Türkiye Yüzyılı açısından ülkenin kaderi ,İslam ümmetinin ortak kaderi ve dünya insanının geleceği adına  AK Parti iktidarının devam etmesi önemli, yani şu anda sadece biz bu seçimin Kars’tan Edirne’ye kadar değil tüm dünya ve İslam coğrafyasını etkileyecek partiler üstü bir kader seçimi olduğunun bilincinde ve farkındayız ve bu minvalde bu seçimde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar başkan seçmek için gece gündüz durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Biz gönül birliği ile birbirine bağlanan bir aileyiz bugün de yarın da beraber olacağız Göreve seçilen kardeşimiz Burak Bey’e ekip ruhu ile Cenab-ı Allah güzel ve başarılı işler yapmayı 14 Mayıs akşamı zaferin ortakları olmayı nasip etsin teşekkür ederim .’ diyerek sözlerini sonlandırdı.

 

Devir teslim töreni sonrası söz alan yeni İlçe Başkanı Burak Çifci ; “40 yıl siyasetin her kademesinde görev almış bir duayenin yanın da olmak çalışmak ve tecrübesi ve rehberliği ile çalışmak bizler için onur vericidir .Bu süreçte bazen bir öğretmen bazen bir abi gibi bize sahip çıkmanız, tecrübenizle yol gösterdiğiniz için biz çok teşekkür ederiz İsmail Başkanım. Ekip ve aile olmanın verdiği  aynı ruh ile 14 Mayıs akşamını zaferle taçlandırmak için inanıyorum ki  teşkilatımızın her bir bireyi  ile sorumluluk bilinciyle durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz ‘’dedi.

İlçe Başkanlığına atanan Burak Çifci 1985 Kars Sarıkamış doğumlu olup 1987 yılından beri Ataşehir’de ikamet etmektedir. Lisansını ‘Sakarya Üniversitesi İşletme Bölümünde okuduktan sonra Yüksek Lisansını İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi bölümünde tamamlamıştır. Burak Çifci siyasi hayatına Ataşehir Gençlik Kolları Teşkilat Başkanlığı, Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkan Yardımcılığı, Genel Merkez ana kademe ARGE biriminde ‘Siyaset Akademisi’ Koordinatörlüğünde görev almıştır akabinde Vakıf hizmeti üzerine çalışmalarda bulunmak üzere Türkiye Gençlik Vakfı Genel Merkezinde teşkilat koordinatörlüğü ve spor koordinatörlüğü birimlerinde hizmet etmiş, 2018 yılında Mehmet Emin Özkaya İlçe Başkanlığı Döneminde Siyasi ve Hukuki İşler Birim Başkanlığı görevini ifa etmiş , 2021 yılında göreve  gelen İsmail Erdem başkanın döneminde tekrar Siyasi ve Hukuki İşler Birim Başkanlığı görevini yaklaşık 26 ay boyunca başarıyla yürütmüştür. Evli ve 2 çocuk sahibi olan Burak Çifci’nin Haberleşme altyapıları üzerine faaliyet gösteren şirketi bulunmaktadır.
                                                                                                               

 

0 YORUMLAR

    Bu KONUYA henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz...
YORUM YAZ