Sancaktepe, Filistin için tek yürek oldu!

Sancaktepe, Filistin için tek yürek oldu!

Gazze’ye Destek Platformu tarafindan düzenlenen Büyük Sancaktepe Mitingi’nde, Israil’in Filistin’e yönelik saldirilari protesto edildi. Mitingde Kur’an-i Kerim ve Istiklal Marsi okundu, Türk ve Filistin bayraklari sallanarak, Gazze’ye destek sloganlari atildi.
Samandira Saat Kulesi önünde toplanan vatandaslar, Kur’an-i Kerim ve Istiklal Marsi okudu. Türk ve Filistin bayragi sallayip, Gazze’ye destek sloganlari atan katilimcilar, "Kudüs Islam’indir", "Kudüs Müslümanlarin Kirmizi Çizgisidir", "Filistin için Israil’e boykot", "Kudüs Ümmetin kalbidir" yazili pankart ve dövizler tasidi.

“Soykirimi yok iman kiyimi var, Islam kiyimi var, Müslüman kiyimi var”

Mitingde konusan Refah Partisi 20. Dönem Rize Milletvekili Sevki Yilmaz, “Filistinliler ile Israilogullari amcaogludur. Bir soykirimi yok. Filistinlerin dedesi Ismail Aleyhisselam, Israilogullarin dedesi Ishak Aleyhisselam. Soykirimi yok. Iman kiyimi var, Islam kiyimi var, Müslüman kiyimi var. Bu Israilogullari kendi akrabalarini katletmedi mi? Hz. Zekeriya Aleyhisselam’i kim testereyle kesti? Bu Yahudiler. Ki Yahudiligin merkezi Yusuf Aleyhisselam’i kuyulanmakla basliyor. Yusuf’umuzu koyuya attilar. Iste o hain kardeslerin zürriyetinden hainlik devam ediyor. Edecek. Istesen bir demecinle bugün Filistin durur. Papa’nin demeciyle. Ama o da Yahudi. Bu Yahudiler Hristiyanligi da yönetenler. Ele geçirdiler. Bakanlari koruyor. Filistinli Kabe’yi koruyor. Bu bir ümmet savasidir. Ora bir düssün bakayim. Ne oluyor dünya?" dedi.

 

 

Filistinliler için hep birlikte dua edilen mitinge, Sancaktepe Belediye Baskani Seyma Dögücü’nün yani sira bazi milletvekilleri, siyasi parti ilçe baskanlari, STK temsilcileri ile çok sayida vatandas katildi.

 

0 YORUMLAR

    Bu KONUYA henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz...
YORUM YAZ