SANCAKTEPE'DE İLK DERS ZİLİ ÇALDI

SANCAKTEPE'DE İLK DERS ZİLİ ÇALDI

 

2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk zil dersi tüm yurtta olduğu gibi Sancaktepe'de de Belediye Başkanımız Şeyma Döğücü'nün katılımıyla çaldı..

 

İlk olarak Sancaktepe Atatürk anıtına çelenk konması ile başlayan tören ardından Sabedin Türker İlkokulu'nda düzenlen program ile devam etti.

 

Programa Belediye Başkanımız Şeyma Döğücü'nün yanısıra Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Turgay Akpınar, Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hale Bağce Özbaş, İlçe Kurum Müdürleri, muhtarlar, okul müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Günün anlam ve önemine dair yapılan konuşmaların ardından programda Sabedin Türker İlkokulu öğrencileri günün anlam ve önemini anlatan şiirler okudu.

Program Halk Oyunları ekibinin gösterisi ile devam etti.

Okulların öğrencilerle yeniden şenlendiğini söyleyen Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, “2023-2023 eğitim öğretim yılı ilçemiz ve ülkemize hayırlı olsun. Kıymetli öğretmenlerimize kolaylıklar, geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimize sağlıklı, huzurlu ve başarılarla dolu bir yıl diliyorum. Görev süremiz boyunca gençlere ve eğitime yönelik bir çok projeyi hayata geçirdik.Yeni eğitim öğretim yılı öncesi Sancaktepe olarak çalışmalarımızı önceden tamamladık.Biz öğrencilerimize Türkiye'mizin ikinci yüzyılını emanet edeceğiz. Onun için onlara göz bebeğimiz gibi bakıyoruz" şeklinde konuştu.

 

0 YORUMLAR

    Bu KONUYA henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz...
YORUM YAZ