SABRİ BALABAN SANCAKTE'DE BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLDU

SABRİ BALABAN SANCAKTE'DE BELEDİYE  BAŞKAN ADAY ADAYI OLDU


AKİT TV'de yaptığı programlarla tanınan Sabri Şahsuvar (Balaman), Sancaktepe Belediye başkanlığı görevine talip oldu. Sabri Şahsuvar, resmi dilekçesini AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanlığı'na sundu.

Eski Samandıra Ak Parti kurucularından olan ve siyasi geçmişi ile adından söz ettiren, aynı zamanda Akit TV programcısı olarak gazetecilikte de kendini ispatlayan Sabri Şahsuvar AK Parti Sancaktepe belediye başkan A. Adayı oldu.
Eski Samandıra Ak Parti kurucularından olan ve siyasi geçmişi ile adından  söz ettiren, aynı zamanda Akit TV programcısı olarak gazetecilikte de kendini ispatlayan Sabri Şahsuvar AK Parti Sancaktepe belediye başkan aday adayı olarak resmen müracaatta bulundu.  
AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanlığı'nda resmi başvurusunu yapan Sabri Şahsuvar, şunları söyledi:

 

Uzun süredir ikamet ettiğim Sancaktepe ilçemizden Belediye Başkanı Aday Adaylığı başvurumu gerçekleştirmiş bulunmaktayım.

Başvuru sürecimde bizleri sahada görmek istediği için destek olan güzel ülkemizin dört bir yanından gelip Sancaktepe’de ikamet eden komşularımıza, STK ve dernek başkanlarımıza ve AK Parti eşrafına teşekkür ediyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Sancaktepe'de AK Parti ile CHP arasında kıyasıya bir yarış var.

Yerel seçimlerde CHP ile HDP arasında yapılan anlaşmalar, farkın kapanmasına neden olmuştu.

Birçok STK başkan ve yöneticileri ile Sancaktepe AK Parti ilçe Başkanlığına gelerek, AK Parti Sancaktepe ilçe Başkanı Turgay Akpınar'a resmi müracaatını gerçekleştiren Sabri Şahsuvar burada yaptığı konuşmada, “Uzun yıllar ikamet ettiğim Sancaktepe ilçemizde siyaseten aidiyet hissettiğim AK Parti’den belediye başkanı aday adayı olma yoluna girdik. AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanlığı’mıza Allah’ın izniyle başvurumu gerçekleştiriyorum. Bu süreçte yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen ve her zaman yanımızda olan tüm STK ve derneklerimize Sancaktepeli komşularımıza çok teşekkür ediyorum.”Dedi.

Sancaktepe Ak parti lçe Başkanı Turgay Akpınar ise konuşmasında, Sabri Balaman çıktığı bu hizmet yolunda başarılar diledi ve tebrik etti.

Sabri Balaman kimdir?


Sabri Balaman 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi İstanbul 1. Bölge Bölgesi,21'nci sıradan millet vekili adayıdır.

1972 yılında Bingöl Sancak’ta doğdu. Ekonomi ve Finans Hukuku alanınla lisans eğitimini tamamladı. 1988-1994 yılları arasında T.B.M.M.’de kısım amirliği yaptı. 1995-2009 yılları arasında İstanbul Büyük Şehir Belediyesinde yönetici konumunda görevlendirildi. 2001 yılında AK Parti Yenidoğan Belde Kurucu Üyeliği ve Belde Başkan Yardımcılığına getirildi. 2002-2004 yılları arasında AK Parti Sarıgazi Belde Başkanlığı görevinde bulundu. 2004 yılında AK Parti Sarıgazi Belediye Başkanı Aday Adaylığına başvurdu. 2014 yılında AK Parti Diyarbakır SKM koordinatörlüğü veDoğu ve Güneydoğu bünyesindeki illerde Çözüm Süreci raportörlüğü yaptı. Kültürlü Gençlik, ASSAM (Adaleti Savunanlar ve Stratejik Araştırmalar Merkezi), Ataşehir Birlik Platformu dâhil olmak üzere birçok STK’da başkanlık, yönetim kurulu üyeliği ve başkan yardımcılığı statülerinde görev aldı. Yeni Akit Gazetesi’nde köşe yazarlığı ve Akit TV’de program moderatörlüğüne halen devam etmekte olan Balaman, evli ve dört çocuk babasıdır.

 

0 YORUMLAR

    Bu KONUYA henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz...
YORUM YAZ